Горіна Вікторія Володимирівна

Якщо багато людей не лише в дитячому, а й у дорослому віці часто вагаються з вибором своєї професії, то маленька Вікторія змалечку знала: вона стане вчителькою. Характер лідера й організаторські здібності допомогли їй здійснити свою мрію, і нині Вікторія Володимирівна – голова методоб’єднання вчителів початкових класів школи “Будокан”.

Завжди активна і впевнена в собі, Вікторія Володимирівна не боїться брати на себе відповідальність навіть у найскладніших ситуаціях. Недарма її життєве кредо – “Ніколи не здаватись!”

Вікторія Володимирівна успішно завершила курс за програмою Intel «Навчання для майбутнього» з використання інформаційно – комунікаційних технологій при викладанні навчальних предметів, пройшла курси «Методика викладання предмета «Сходинки до інформатики» , і з 2014 року викладає інформатику в початкових класах. Була учасником заочного туру міського етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014» у номінації «Початкові класи».

Працює над проблемою «Формування і розвиток навичок швидкого читання». Підготувала та втілює у навчальний процес методичні розробки : «Методика формування навичок читання в початковій школі», «Комунікативна компетентність мовленнєвої діяльності», а також презентації : «Формування навичок швидкого читання», «Комп‘ютер – мій друг і помічник», «Фольклор – як джерело формування моральної поведінки та естетичних вражень учнів», «Самовиховання особистості».