Козловська Ольга Володимирівна

«Тільки той досягне мети, хто не знає слова – страх»
Аркадій і Борис Стругацькі.

 

В одному з найстаріших міст Росії Твері, 21 липня 1975 року в сім’ї військового народилася дівчинка Оля, яка в майбутньому вирішить продовжити справу батька.

Через три роки після народження дівчинки батька розподілили у Західну Україну, і вся сім’я переїхала у місто Стрий. Там Оля росла, пішла в перший клас, полюбила читати, відвідувала всі гуртки, які тільки були в Будинку піонерів. 1988 року батька перевели у Львів. Оля починає вчитись у 84 школі. Біологія та англійська мова стали улюбленими предметами, але школа не припадає до душі. І це стає основною причиною вступу у Львівський електротехнікум зв’язку. Закінчивши навчальний заклад, Ольга бере приклад з батька і вступає до Збройних сил України, де прослужила 15 років.

Усе життя вона займалась спортом, але був період, коли не ходила в жодну секцію. Напевне, це був переломний рік, час пошуку себе. І в цей момент їй допомагає старша сестра, вона запрошує Ольгу в школу айкідо. У вересні 1999 року, розпочинає свій шлях у бойових мистецтвах. Це стає новим етапом в її житті.

У листопаді 2005 року отримала 1 дан Айкідо Йосінкан, а у вересні 2007 року  2 дан Айкідо Йосінкан.У 2003 році починає викладати у дорослій групі, а з 2005р. – у дитячих і підліткових.

Саме заняття бойовими мистецтвами мали на неї великий вплив:поїздки на семінари по Україні та закордон, вивчення іноземних мов та їх практичне застосування, вивчення культури та історії Сходу, вміння спілкуватись з різними дітьми, виступати публічно.  2010 року вирішує залишити військову службу. Завдяки приходу в Академію Айкібудзюцу Ольга знаходить своє кохання, виходить заміж, народжує доньку.

Після народження Аліси разом з чоловіком Ольга починає мріяти про те, щоб їхня дочка навчалася в школі, яка б відрізнялась від інших оригінальністю та неповторністю. Саме ця мрія підштовхує їх створити проект нової школи. Так з’явилась школа «Будокан», школа, яка в майбутньому допоможе реалізуватись дітям, допоможе їм змінити країну на краще.

Зараз Ольга Володимирівна викладає айкідо в школі та академії, легко та вміло знаходить спільну мову з дітьми, є творчим і креативним педагогом, вміє простий урок перетворити на цікавий та захоплюючий, толерантна та справедлива. Завжди порадить та допоможе своїм вихованцям.

Ольга Володимирівна працелюбна, віддана своїй педагогічній справі. Має повагу серед колег, учнів та батьків користується повагою. Має на майбутнє життя великі плани, які продовжує реалізовувати.

%d блогерам подобається це: