Леськів Олег Анатолійович

Олег Анатолійович різностороння особистість, захоплюється історією, економікою, автоспортом, любить читати та подорожувати, цікавиться політикою. Володіє англійською мовою. Відповідальний та вимогливий в роботі. Вміє вчитися сам і ділитися набутим досвідом з іншими.

Завжди йде в ногу з часом. Його ерудиція, доброзичливість та професіоналізм створюють правильний позитивний образ, який є прикладом для учнів. Приймає активну участь у роботі школи та житті колективу.

Олег Анатолійович має ґрунтовну освіту. У 2014 р. отримав диплом магістра з відзнакою у ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю «Менеджмент організацій та адміністрування», а у 2015 р. одержав диплом бакалавра за спеціальністю «Історія, вчитель історії». У 2018 р. у цьому ж університеті захистив кандидатську дисертацію за напрямком «Економіка та управління національним господарством».

Куратор учнів школи «Будокан», що беруть участь у престижному американському проекті бізнес-освіти X-culture. Нагороджений відзнакою X-Culture Global Educator Award.

Трудовий досвід не обмежується дослідницькою та педагогічною діяльністю, має досвід роботи у міжнародній компанії Nestlé S.A.

Наукові вподобання та професійні інтереси: проблема  співвідношення державних регуляторів та механізмів саморегулювання в економіці та у сфері освіти, інноваційні методи викладання предметів суспільно-гуманітарного циклу в середній та вищих школах, скандинавський досвід організації сучасних освітніх систем.