Сьогодні наші юні кулінари з 7я класу взяли участь у захопливому гастрономічному майстер-класі в атмосферному грузинському ресторані Той самий Баранчик Львів! Під керівництвом досвідченого шефа вони відкрили для себе секрети приготування справжнього хачапурі по-аджарськи — традиційної страви грузинської кухні.
З ентузіазмом замішували тісто, формували човники та наповнювали їх сиром.
Було все: і мука на носах, і сир на фартухах, і море сміху! А коли аромат свіжоспечених хачапурі наповнив залу — навіть найсерйозніші юні кухарі не змогли втриматися від посмішок.
На завершення кожен отримав смаколик та сертифікат — офіційний доказ того, що тепер вони не тільки знають, що таке гастрономічне натхнення, а й вміють з любов’ю готувати хачапурі по-аджарськи.
Щиро дякуємо за майстер-клас!







You must log in to post a comment.