Гвоздінська Ольга Володимирівна

Гвоздінська Ольга Володимирівна, 07.11.1972 р.н.
Проживаю і працюю у м. Львові, тел.: 097 75 56 440.
Викладаю трудове навчання у ЛСЗШ СХІДНИХ МОВ І – ІІІ ступенів з 2010р.

Освіта
Хмельницький Технологічний університет «Поділля» 1990 – 1996 рр.
Спеціальність – технологія, моделювання і конструювання швейних виробів
Кваліфікація – інженер-конструктор
Національний університет «Львівська політехніка» 2007 – 2009 рр.
Спеціальність – психолого –педагогічна
Кваліфікація – викладач трудового навчання
Проблема над якою працюю: «Розвиток мистецьких умінь, здатності до творчої самореалізації засобами народного мистецтва».
На уроках ознайомлюю дітей з різноманітними техніками та прийомами виготовлення виробів декоративно-ужиткового мистецтва, а саме: бісероплетіння, квілінг, декупаж, ізонить, художнє випалювання. Особливе значення приділяється східним мистецтвам, технікам їх виконання: ошібана, ікебана, орігамі, косудамі.
Під час навчального року залучаю школярів до різноманітних конкурсів, акцій, виставок, майстер-класів: «Великодній ярмарок», «Великодня писанка», «Збережемо життя ялинці», «Відлуння Чорнобиля», «Мій тато захищає Україну», «Майстер-клас для дітей воїнів АТО».
Пріоритетом в моїй роботі є індивідуальний розвиток особистості, розкриття її творчого потенціалу; розвиток критичного мислення, як засобу саморозвитку, пошуку і застосування знань на практиці, які є спільними для будь-яких видів виробничої діяльності.
Велику роль надаю завданням, покликаним пробуджувати уяву, фантазію, розвивати асоціативно-образне та просторове мислення. На заняттях учні вчаться створювати художній образ, оригінальну композицію на основі здорового сприйняття, як результат – переможці ІІ та ІІІ етапів олімпіад і призові місця у міських конкурсах.
Для мене дуже важливо щоб на моїх уроках кожен учень зумів проявити свій талант та здібності.