Калініченко Наталія Юріївна

Наталія Калініченко (ナタリヤ先生) приєдналась до складу сенсеїв у 2017 році на запрошення директора школи «Будокан».

Любов до подорожей часто поєднує з професійним розвитком, а саме: під час семінарів і змагань з кендо подорожує світом.

Свою справу не лише любить, а й є дуже успішною у ній –  має чорний пояс (3 дан). Якщо викласти повний список перемог  Наталії сенсей, то доведеться декілька раз крутнути колесо мишки униз. З останніх здобутків є другі місця у Харкові та Польщі, перше місце в індивідуальному турнірі на «International Galicia Cup 2018 Lviv».

Легко передає любов до кендо своїм учням з «Будокану», тому на світлинах з  українських і міжнародних змагань можна побачити не лише Наталю з медалями, кубками і грамотами, але і не менш успішних її підопічних.

Також під час семінарів з кендо покращує свої знання з японської мови. Коли японський сенсей завершує на рідній мові пояснювати усі тонкощі роботи з кеном, може впевнено і без акценту відповісти японською: «ぜんぜんわかりません», чим не раз вражала своїх японських колег.

До секретних вмінь можна віднести спання з відкрити очима, яке багато раз виручало Наталію під час навчання у Львівському державному медичному коледжі ім. А. Крупинського. Окрім медичної освіти, здобула вищу освіту у Львівському державний університет фізичної культури.

До особистих уподобань можна віднести любов до котиків, яких вона ще класно малює (!) та шоколадні цукерки. А улюбленими творами є серія книг Террі Пратчера «Плоский світ», що недивно, оскільки чудовий гумор є невід’ємною рисою Наталії Калініченко.

P.S.

ぜんぜんわかりません (дзендзен вакарімасен) – нічогісінько не розумію.