Матеріально-технічна база

Школу збудовано у 1876 році (будівля складається з 3-х поверхів, проектна потужність – 528 учнів).
За 40 останніх років капітального ремонту не відбувалося. Але незважаючи на її вік адміністрація школи разом із колективом працівників та батьків постійно працює над удосконаленням матеріально-технічної бази, підтриманню її в робочому стані.

Починаючи з 2016, кожен рік виконуються ремонтно-реставраційні та поточні ремонтні роботи. Відбувається заміна технічних мереж електропостачання та водопостачання/водовідведення. Школа отримала нове підключення до енергомереж із збільшенням потужності. Повністю замінена система теплопостачання з підключенням до сучасної котельні.

У приміщенні школи 17 кабінетів для учнів 5-11 класів, 8 кабінетів для учнів 1-4 класів.

Кожен навчальний кабінет має паспорт, в якому відображені загальні санітарно-гігієнічні умови приміщення кабінету, організація робочих місць, режим роботи кабінету, перелік методичної літератури, дидактичний та роздатковий матеріал, наочні посібники та технічне обладнання, постійні і змінні експозиції, в більшості кабінетів систематизовано навчально-методичне забезпечення.

Всі кабінети, де проводяться навчальні заняття, відповідають Положенню про навчальні кабінети загальноосвітніх навчальних закладів, яке затверджене наказом МОН України за № 601 від 20.07.2004 р., Державним санітарним правилам і нормам влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу, які погоджені листом МОН України від 05.06.2001 р. за № 1/12-1459, в них створені необхідні умови для занять.

Навчально-методичне забезпечення дозволяє в повному обсязі виконувати навчальні програми, за якими працює колектив учителів школи.

Усі навчальні приміщення мають доступ до мережі Інтернет та можливість використання зони Wi-Fi.

В школі також є 3 спортивні зали в яких щоденно проводять тренування досвідченні майстри з бойових мистецтв, актовий зал, кабінет психолога, бухгалтерія, медичний кабінет, відновлюється їдальня.

Медичне обслуговування учнів в навчальному закладі здійснюється кваліфікованою медичною сестрою. Медичний кабінет розташований на 1 поверсі, повністю забезпечений необхідними медикаментами, зроблений ремонт.

З метою чіткої організації режиму дня, який відповідає віковим нормам учнів, збереження здоров’я й попередження харчових та інфекційних захворювань, у школі організовано харчування учнів 1-11-х класів.

У закладі реалізований проект міжшкільної обсерваторії.