Оголошено закупівлю

Ремонтно-реставраційні роботи даху ЛСЗШ східних мов та східних бойових мистецтв “Будокан” на вул. В. Шухевича, 2-4 у м.Львові  (ДК 021:2015: 4545000-6 «Інші завершальні будівельні роботи»)
D: UA-2021-11-23-015792-a
3143 Реставрація пам’яток культури, історії та архітектури
Бюджет закупівлі 4260733,00 грн. з ПДВ
Відкриті торги
Прийнято рішення розпочати проведення закупівлі за процедурою відкритих торгів в порядку, визначеному Законом України «Про публічні закупівлі», з дотриманням принципів, добросовісної конкуренції серед учасників, максимальної економії та ефективності, відкритості та прозорості на всіх стадіях закупівель, недискримінації учасників, об’єктивної та неупередженої оцінки тендерних пропозицій та запобігання корупційним діям і зловживанням

Розрахунки проводяться тільки за фактично виконані роботи на протязі 45-ти календарних днів після підписання Замовником представлених Підрядником належно оформлених актів виконаних робіт/наданих послуг (Форма КБ-2в) та довідки (Форма КБ-3), рахунку на оплату, шляхом проміжних платежів, та тільки в межах бюджетних призначень та при умові поступлення коштів на рахунок Замовника по даному об’єкту. Загальна вартість договору може бути зменшена Замовником, у зв’язку з фінансовим, виробничими можливостями та потребами Замовника та залежно від реального фінансування видатків. Розрахунки по договору здійснюються в безготівковому порядку. Форма розрахунків – платіжне доручення. Найменування замовника: ЛСЗШ «БУДОКАН», ЄДРПОУ 22336025. 79005, Львівська обл., м. Львів, вул. В. Шухевича 2. Категорія замовника – підприємства, установи, організації зазначені у п.3 ч. 1ї ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі». Закупівля здійснюється згідно кошторисних призначень на 2021-2022р.. Мова тендерної пропозиції українська. Всі документи, що готуються учасником, викладаються українською мовою. Якщо в складі тендерної пропозиції надається документ на іншій мові ніж українська, учасник надає переклад цього документа. Відповідальність за якість та достовірність перекладу несе учасник. Визначальним є текст, викладений українською мовою. Застосовані критерії оцінки – ціна. Забезпечення тендерної пропозиції не вимагається.. Дата і час розкриття тендерних пропозицій – у день і час закінчення строку подання тендерних пропозицій, зазначених в оголошенні.

%d блогерам подобається це: