Онлайн марафон «Будокан synergy 2020»

Запрошуємо вас 29 травня на унікальний, в масштабах країни точно, онлайн
марафон «Будокан synergy 2020».
Мета марафону – зібрати 300 тисяч гривень.

З нами цей день проведуть понад 20 спікерів з усіх куточків світу: громадські діячі, науковці, освітяни, митці, відомі блогери, учні та випускники школи. Ми впродовж 12 годин нон стоп будемо розмовляти, дискутувати і слухати живу музику.

Але центральною подією марафону стане спроба директора школи, Сенсея, Олександра Козловського, встановити рекорд України із безперервного 12-ти годинного виконання шомен учі катаною (рубання самурайським мечем).

Цей навчальний рік підходить до завершення і ми починаємо готуватись до наступного. Щоб першачки Будокану з вересня могли розпочати навчання нам потрібні кошти для ремонту кабінетів. В умовах кризи, урізання бюджетів, браку фінансування освіти знайти їх практично неможливо.

Але ми завжди шукаємо шляхи і, так вже склалось, – обираємо шлях першопрохідців. Карантин навчив нас, що в короткі терміни знайти рішення можливо, просто потрібно звернутись за допомогою, подивитись на проблему під іншим ракурсом і застосувати механізми, які до того не застосовувались ніким, або практично ніким.

Буде цікаво, пізнавально, корисно. Давайте разом ламати стереотипи. Мета марафону – зібрати 300 тисяч гривень на ремонти двох навчальних кабінетів для першачків нашої школи. Ремонти ми плануємо провести протягом літа 2020 року (1 липня 2020 року – 31 серпня 2020 року).

Кабінети потребують заміни перегородки, підлоги, ремонту стелі, стін та заміни освітлення. У разі якщо нам вдасться зібрати більшу суму, ми зможемо відремонтувати ще один кабінет, який у поганому стані на третьому поверсі школи, якщо ні (сподіваємось такого не буде), будемо шукати інші способи дозалучення коштів. Зібрані кошти понад заплановану суму не повертатимуться, а будуть використані на інші ремонтні потреби школи – ремонт кабінету старшої школи на третьому поверсі.

Трансляція відбуватиметься на нашій сторінці у facebook
https://www.facebook.com/events/268078411066480/
та на нашому youtube-каналі
https://www.youtube.com/channel/UCfF8NU9MNjg-jNVM4btvU4g/

Пожертвувати кошти ви можете вже зараз за цим посиланням на liqpay
благодійного фонду “Схід сонця”, а також під час марафону:
LIQPAY >>
а також тут:
PayPal >>




БО СХIД СОНЦЯ БФ
(Код отримувача) ЄДРПОУ
40961699
(Рахунок отримувача)
UA983253210000026006053755635
(Назва банку)
ЗАХIДНЕ ГРУ АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
Посилання на публічний договір (оферту)

%d блогерам подобається це: