Паїк Лілія Євгенівна

«Чужа душа – то кажуть, темний ліс.

А я скажу: не кожна, ой не кожна!

Чужа душа – то тихе море сліз.

Плювати в неї – гріх тяжкий, не можна!»

(Ліна Костенко)

 

Народилася у містечку Стара Сіль на Старосамбірщині.

Закінчила Дрогобицький державний педагогічний університет ім.І. Франка за спеціальністю  практичний психолог, соціальний педагог.

Є спеціалістом першої категорії.

Працює над проблемою «Превентивне виховання. Формування морально-особистісних рис та позитивних стереотипів серед учнівської молоді.»

Перебуває в постійному творчому пошуку, самовдосконалюється та підвищує свій фаховий  рівень, бере активну участь у міських та міжміських науково-практичних семінарах, тренінгах, конференціях.

У попередні роки і тепер є керівником методоб’єднання соціальних педагогів Галицького району. Досвідчений організатор семінарів-тренінгів.

Має власні напрацювання, які щорічно подає для методичного посібника працівникам психологічної служби.

У роботі з дітьми, особливо часто, використовує арт-техніки, які дають можливість дитині  відкрити себе, висвітлити свої емоції та почуття.

Охоче ділиться досвідом із студентами-практикантами, які перебували на практиці під її керівництвом. Щорічно бере участь у зовнішньому незалежному оцінюванні як інструктор та старший інструктор.

За свої старання та досягнення неодноразово була нагороджена подяками та дипломами Львівської Міської Ради ДГПУО.

До роботи ставиться сумлінно, виконуючи будь-яку роботу Ліля Євгенівна враховує вікові особливості учнів і створює умови для емоційного сприйняття навколишнього світу та саморегуляції дитячої особистості.

Щира та доброзичлива, має повагу серед колег, батьків та учнів.