Тацинець Віктор Іванович

Народився в м. Сколе 25 травня 1983 року. Свій шлях у світ бойових мистецтв розпочав у віці 10 років навчаючись у Стрийській гімназії ім. А. Шептицького, де замість уроків фізичної культури велись тренування з карате. Цей перший досвід, спільні пробіжки по берегу річки, тренування на свіжому повітрі в колі однокласників та сенсея, перші ката та спаринги і стали визначальними в майбутньому. Так і не потрапивши в секцію єдиноборств, почав займатись спортивними бальними танцями (секцію звичайно ж вибрали батьки). Проте бажання займатись бойовими мистецтвами залишалось. Реалізувати його Віктор Іванович зміг вже під час навчання на третьому курсі Львівського Інституту МАУП, де здобував спеціальність – практичний психолог. У віці 21 рік записується на секцію Айкідо Йошінкан в Хейдзьо-Сін додзьо  в приміщенні колишньої СШ№35 (тепер Кікентай додзьо). Закінчивши навчання в 2006 році та здобувши диплом з відзнакою і спеціальність психолога отримую запрошення залишитись викладати Айкідо Йошінкан від Академії Айкібудзюцу. На яке пристає з великим захопленням, адже тоді ще лише готувався до іспитів на коричневий пояс. Так почався його шлях як сенсея. Викладання спочатку в дорослих групах, а через рік-два і у дітей.

Чорний пояс (перший Дан) отримав успішно склавши іспити від Андо сенсея (8 Дан Айкідо Йошінкан, Японія)  в березні 2008 року. На 2 Дан успішно здав іспит Ясухіса Сіода Канчо (8 Дан Айкідо Йошінкан, голова Міжнародної фундації Айкідо Йошінкан та Хомбу додзьо в 2009. Іспит на 3 Дан здав Андо сенсею 2011 року. В листопаді 2017 року успішно склав іспит на 4-й Дан Айкідо Йошінкан  Пайє сенсею (8-й Дан Айкідо Йошінкан, Японія)

Тренуючись і викладаючи Айкідо паралельно цікавиться і іншими бойовими системами, такими як Філіпінська, Джю-джюцу, Дайто рю айкі джю-джюцу, Каторі Шінто рю, Кен до, карате Вадо рю і ін.  Також продовжує розвиватись в напрямку психологія здобуваючи 2 ступінь гештальт терапевта в МГІ. В рамках роботи в Академії разом з колегами тренував Львівську патрульну поліцію. В 2018 вступає на навчання у Національний університет «Львівська політехніка» на спеціальність « Управління навчальним закладом». Того ж року починає  вести уроки фізичної культури в учнів ЛЗСШ «Будокан». Продовжує викладати айкідо в дітей починаючи від 4-х років та дорослих.