Невська Тетяна Миколаївна

Невська Тетяна Миколаївна народилася 21 вересня 1969 року у м. Львові.Спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, педагогічне звання “старший учитель”.Стаж педагогічної діяльності становить 32 роки. У педагогічній сфері працювала  на багатьох посадах, а саме: вихователем молоді, вихователем групи продовженого дня, вчителем математики, заступником директора з навчально-виховної роботи, і зараз продовжує навчати дітей математики.
Тетяна Миколаївна визначається високим рівнем професіоналізму, досконало володіє методикою викладання математики, постійно вдосконалює педагогічну майстерність, використовує різні методи та практики викладання матеріалу: інтерактивні методи, інформаційні комп’ютерні технології, проблемно-пошуковий метод, метод проектів, особистісно-орієнтоване навчання, між предметні зв’язки.
Також, Тетяна Миколаївна є творчим і креативним педагогом, який вміє створювати позитив у навчанні та розкривати таланти дитини, толерантним і справедливим вчителем, є порадником і помічником для своїх вихованців.
Знаходить цікаві матеріали для уроків, використовує власну методику викладання математики. На практиці широко використовує проведення бінарних та інтегрованих уроків. Систематично проводить роботу з обдарованими дітьми шляхом індивідуальних і додаткових  занять. Щорічно координує у школі проведення Всеукраїнського математичного конкурсу “Кенгуру”.
Добре працює в команді з іншими педагогами над впровадженням концепції розвитку школи “Будокан”, надає допомогу молодим вчителям. Є головою методооб’єднання вчителів фізико-математичного циклу та членом наглядової ради школи. Протягом багатьох років член журі II етапу Всеукраїнських олімпіад з математики та відповідальною за пункт перевірки робіт ЗНО з української мови та іноземних мов.
Тетяна Миколаївна надзвичайно працелюбна, віддана своїй педагогічній справі, користується повагою серед колег, батьків та учнів. Є люблячою дружиною та мамою.  У вільний час від роботи любить займатися квітникарством, садівництвом та городиною.