Шай Дарія Іванівна

Філолог за освітою і режисер за покликанням, вона реалізувала свій потенціал у школі, на посаді педагога-організатора та вчителя зарубіжної літератури.

Все почалося у нестримному і яскравому 1971 році, коли, дякуючи двом чудовим людям і Всевишньому, вона побачила цей Світ.

Одразу після народження, голосно заявивши про свою появу, вона дала зрозуміти, що прагнутиме уваги та захоплень оточуючих завжди.

Продовжила іти цим шляхом уже у статусі школярки і зрозуміла, що школа – це її дім,а професійне зростання розпочала піонервожатою у 1989 році. З того часу, ось уже 29 років, вона вірна школі і дітям.

Але не забуває про радощі життя і поза нею – любить відвідувати театральні вистави і може оцінювати їх з професійної точки зору, обожнює слухати класичну музику, а джаз може навіть співати, а ще робить найсмачніший у світі «форшмак», але їсти найбільше любить салат «Олів’є».

Та все ж найбільша її любов і захоплення у цьому житті – донечка Маргарита, вона ж – Ріта, вона ж – Марґо, вона ж – її душа і її серце!

З девізом «Завжди готова» продовжує свій активний рух!