З Днем вчителя!

Вітаємо зі святом, колеги! 😉😍
З Днем вчителя, з Днем сенсея, з Днем лаоші! Нехай те, що ви робите, викликає захоплення у ваших учнів і у вас самих, нехай це буде дуже необхідно їм і вам, бажаю не губити здібність приносити драйв, здивування та радість у життя своїх учнів та бути гідними їх любові та поваги! Сил, терпіння та щирості, захвату від своєї роботи, розуміння та підтримки близьких😆😍
Такий шалений день, наповнений тренуванням, обіймами (це ж такий класний привід пообніматись, верещучи на всю школу:”З Днем вчителя!!!!!!!”, сяючими очима подруги та колеги, до якої несподівано з фронту завітав чоловік, з приходом учнів, які вже студенти, але забігли привітати, з чудовим Святом осені, яке організувала Julia Fedyuk із залученням навіть шеф-повара київського ресторану ( Valeria Komarnitskaya 😉😜😁), з подарунками від ЛМР для всіх вчителів ( Управління освіти Львова супер ідея, дякуємо 😀), з щирим привітанням від учнів, які недавно в школі (ура, їм тут добре!), посилками від дітей на фронт, вирішенням нескінченних питань та придумуванням нових планів! Чудовий день, коли відчуваєш, що йдеш по своєму Шляху.
Тому вітаю всіх своїх друзів, знайомих та колег вчителів, сенсеїв, лаоші з цим чудовим днем! Сил, мрій, нових ідей, сміливості йти вперед!

%d блогерам подобається це: