Оголошено закупівлю

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником:
«Послуги з організації харчування для учнів ЛСЗШ східних мов та східних бойових мистецтв “Будокан” з поглибленим вивченням іноземних мов на вул. В. Шухевича, 2, м. Львова, код ДК 021:2015 – 55520000-1: Кейтерингові послуги». UA-2023-01-31-014274-a
Техніко-економічне обґрунтування відповідно
до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710 зі змінами
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені на підставі наявної та планової потреби ЛЬВІВСЬКОЇ СЕРЕДНЬОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ СХІДНИХ МОВ ТА СХІДНИХ БОЙОВИХ МИСТЕЦТВ “БУДОКАН” З ПОГЛИБЛЕНИМ ВИВЧЕННЯМ ІНОЗЕМНИХ МОВ в закупівлі: «Послуги з організації харчування для учнів ЛСЗШ східних мов та східних бойових мистецтв “Будокан” з поглибленим вивченням іноземних мов на вул. В. Шухевича, 2, м. Львова, код ДК 021:2015 – 55520000-1: Кейтерингові послуги», та діючих в Україні Стандартів, нормативних актів України, Наказу управління освіти департаменту розвитку Львівської міської ради від 26.12.2022 р. №495р «Про організацію харчування учнів у закладах загальної середньої освіти Львівської міської територіальної громади у 2023 році», Закону України «Про освіту», Закону України «Про охорону дитинства», Закону України «Про загальну середню освіту», постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»; Постанови Кабінету Міністрів України від 28 липня 2021 р. N 786 «Про внесення змін до норм харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», Постанови Кабінету Міністрів України від 02.02.2011 № 116 «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість», Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, затверджений Наказом Міністерства охорони здоров’я України від 25.09.2020 № 2205; Наказу Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України від 15.08.2006 № 620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах», в тому числі щодо заборони м’яса та яєць водоплаваючої птиці, субпродуктів, що містять синтетичні барвники; Наказу Міністерства охорони здоров’я України від 20.02.2013 № 144 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил»; Наказу Міністерства охорони здоров’я України від 23.07.2002 № 280 «Щодо організації проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб»; та забезпечення конкурентного середовища для учасників закупівель.
Визначені у Додатку 3, Додатку 1 Додатку 6, пункту 2 Додатку 7 до тендерної документації технічні та якісні характеристики предмета закупівлі є необхідними та достатніми (оптимальними) для задоволення потреб замовника та відповідають пропозиціям відповідного ринку.
Керуючись Положенням про управління освіти департаменту розвитку Львівської міської ради, затвердженим рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради від 18.11.2022 №1094, з метою організації безкоштовного харчування дітей відповідних категорій, які навчаються у закладах освіти Львівської міської територіальної громади та для ефективного використання коштів міського бюджету і забезпечення повноцінного харчування учнів закладів освіти Львівської МТГ, управлінням освіти департаменту розвитку Львівської міської ради, наказом від 31.12.2021 р. №857р «Про затвердження примірного меню для організації дитячого харчування в закладах середньої освіти» із змінами згідно наказу від 26.12.2022 №497р, затверджено чотиритижневе примірне меню «Для харчування учнів в осінній період» та «Для харчування учнів у зимово-весняний період».
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Очікувана вартість закупівлі згідно проведених розрахунків із врахуванням кошторисних призначень становить – 1018625,00 грн. без ПДВ.
Наказом управління освіти департаменту розвитку Львівської міської ради від 26.12.2022 р. №495р «Про організацію харчування учнів у закладах загальної середньої освіти Львівської міської територіальної громади у 2023 році», на виконання Закону України «Про освіту», Закону України «Про повну загальну середню освіту», Закону України «Про охорону дитинства», Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», ухвали Львівської міської ради від 22.12.2022 «Про затвердження Програми безоплатного харчування дітей та учнів у закладах освіти Львівської міської територіальної громади на 2023 рік», з метою забезпечення повноцінного харчування дітей у закладах освіти Львівської міської територіальної громади, а також встановлення єдиних грошових норм при організації безоплатного харчування учнів, встановлено з 2 січня 2023 року вартість харчування у граничних нормах:
– дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах, дітей із сімей, які отримують допомогу згідно із Законом України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», дітей з числа осіб, визначених у статтях 10 та 10-1 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» – 38,00 грн.;
– учнів 1-4 класів, учнів закладів загальної середньої освіти комунальної форми власності Львівської міської територіальної громади з числа дітей (рідних, усиновлених, пасинків, падчерок) учасників бойових дій, учнів закладів загальної середньої освіти комунальної форми власності Львівської міської територіальної громади з числа дітей (рідних, усиновлених, пасинків, падчерок) постраждалих учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні, дітей із багатодітних сімей, дітей працівників закладів охорони здоров’я, померлих внаслідок коронавірусної хвороби (COVID-19), дітей з числа внутрішньо переміщених осіб чи дітей, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів – 33,50 грн.
Загальна вартість вираховується як сумарна вартість харчування всіх категорій дітей, вказаних в технічній специфікації, поданих у відповідному додатку даної документації, заздалегідь обрахована відповідно до нижче поданої формули для кожної категорії.
К х (вартість одноденного харчування на 1 учня) х Д = , де
К – кількість учнів певної категорії
Д – кількість днів

%d блогерам подобається це: